Deze 6 bots helpen het finance team van uw ziekenhuis

Hoe kan u ervoor zorgen dat uw finance team efficiënter kan werken? Met de RPA-bots van ERP4HC2.0 . Deze bots zijn snel inzetbaar en dat binnen de bestaande IT-infrastructuur. Zo geniet u direct van de voordelen van deze bots. U vindt hier de zes bots die de afdeling ‘finance’ ontlasten.

Binnen ERP4HC2.0 zijn er 6 bots die uw finance team onmiddellijk kunnen ondersteunen.

 1. Smart Accruels collector
  Deze bot maakt zelf accruals. De bot zoekt naar Excel-bestanden in mails. Die bestanden leest hij zelf uit en geeft die in het systeem in. De verwerkte Excel-bestanden verplaatst de bot in een andere map zodat u het overzicht bewaart.

 2. Supplier down payment request
  Deze bot maakt zelf vooruitbetalingsaanvragen van leveranciers. Hij navigeert zelf naar de Fiori-app en maakt in een Excel-bestand een overzicht van de verwerkte bestellingen.

 3. Automated upload of bank statement files
  Deze bot uploadt zelf bankafschriften in de Fiori-app. Hij genereert een Excel-bestand met een pad van elk bestand en de uploadstatus.

 4. Manage customer email response
  Deze bot voegt zelf antwoorden van patiënten toe aan bestaande geschillen. In mailboxen zoekt hij zelf naar e-mails die aan bepaalde criteria beantwoorden. Dankzij de Fiori-app kan hij bijlagen van deze mails downloaden en uploaden. U vindt een overzicht van de verwerkte geschillen in een Excel-bestand.

 5. Email notification to customer
  Als de patiënt toestemming geeft om communicatie per mail te ontvangen, dan vinkt deze bot dat automatisch aan. Een personeelslid moet het dus niet meer controleren.

 6. Mass creation of Business Partner from Excel
  Deze bot maakt automatisch nieuwe Business Partners aan. Hij opent een Excel-bestand dat u bepaalt en leest de data. Dankzij een S4/HANA API (A2X) creëert hij Busines Partners. Die worden gegoten in een overzichtelijk Excel-bestand.

RPA ook voor andere departementen

Maar ook binnen andere departementen is het inzetten van RPA bots eenvoudig. Liever een bot op maat van uw ziekenhuis laten maken? Ook dat kan. Neem hiervoor contact op met uw accountmanager.

Meer weten over de mogelijkheden van RPA? 

Om meer informatie te krijgen over onze RPA module, click hier.

Geïnteresseerd in onze oplossingen en diensten?

Ontdek hoe ZORGI uw ziekenhuis kan ondersteunen!