Filip Michiels versterkt als Chief Product Officer het directiecomité van ZORGI

Een toekomstgericht en geïntegreerd productaanbod uitbouwen om de gezondheidszorg nog beter te ondersteunen met digitale oplossingen: dat is de missie van Filip Michiels binnen ZORGI. Daarom start hij vanaf 1 januari 2023 als Chief Product Officer bij ZORGI. Naast overkoepelend productmanagement zal Filip Michiels binnen het directiecomité ook de verantwoordelijkheid opnemen rond partnermanagement en kwaliteitsbeleid.

Filip Michiels was tot voor kort Chief Operating Officer bij een ander NRB-filiaal: COMPUTERLAND. Daarvoor was hij actief binnen diverse functies bij onder meer The Estée Lauder Companies, HDP & Arista, chemiebedrijf Lanxess en TUI. De rode draad doorheen zijn carrière: organisaties begeleiden om tot meer klantgerichte oplossingen te komen.

Ik kijk ernaar uit om deze nieuwe afdeling uit te bouwen en mij te verdiepen in de boeiende wereld van Health Care. Samen met de functionele, technische en operationele specialisten van ZORGI wil ik bouwen aan oplossingen die de gezondheidszorg maximaal kunnen ondersteunen. Ik ben er om de ZORGIANS en klanten die expert zijn in dit vakgebied met een frisse blik uit te dagen.

Filip Michiels, Chief Product Officer bij ZORGI

Filip zal samen met andere ZORGIANS op zoek gaan naar antwoorden op onder meer volgende vragen:

  • Wat is de nood van de patiënt en waarmee kunnen we de hem/haar en bijgevolg ook de ziekenhuizen helpen?
  • Hoe concurrentieel zijn onze oplossingen? Hoe onderscheiden we ons?
  • Welke partners kunnen ons naar het volgende niveau tillen?
  • Hoe zal de wereld van de zorgverlening er over een tiental jaar uitzien?
  • Hoe kan ZORGI de gezondheidszorg verder ondersteunen?

Om dit te bereiken is samenwerking cruciaal. Met klanten en met collega’s over de verschillende departementen heen. Je bereikt veel minder alleen dan in team. Ik vertrouw op de rijkheid van verschillende profielen en de sectorspecifieke en technische knowhow van iedereen met wie ik zal samenwerken om mij uit te dagen. Omgekeerd daag ik die mensen graag uit om met nieuwe ideeën te komen. Alleen zo kom je tot betere ideeën en maken we het productaanbod van ZORGI nog rijker.

Filip Michiels, Chief Product Officer bij ZORGI
Geïnteresseerd in onze oplossingen en diensten?

Ontdek hoe ZORGI uw ziekenhuis kan ondersteunen!