De Montil - Affligem

Kom langs op de ZORGI stand en volg de sessie rond RPA op het colloquium van ICT4care

Moortelstraat 8 1790 Affligem België

Op dinsdag 28 maart organiseert ICT4care het 26e colloquium in De Montil in Affligem. Op dat evenement maakt u kennis met een breed aanbod van ICT-oplossingen voor de gezondheidszorg. Bezoek de stand van ZORGI en  volg de sessie van Filip Michiels, chief product officer  over iRPA. Wil u deelnemen aan het congres? Schrijf dan zeker in!

Filip Michiels geeft de sessie ‘Robotic process automation (iRPA) als boost voor uw ziekenhuis‘.
IRPA staat voor Intelligent Robotic Process Automation. Die geavanceerde technologie gebruikt artificiële intelligentie (AI) en machine learning om repetitieve taken te automatiseren en om workflows te optimaliseren. Dat biedt heel wat mogelijkheden om verschillende ziekenhuisafdelingen (administratie, finance, hr, logistiek, …) efficiënter te laten werken en een boost te geven. Op ICT4Care geeft Filip Michiels tussen 14.30u en 15.00u concrete voorbeelden uit de praktijk. Het is een interessante sessie voor IT-profielen uit het ziekenhuis over de meerwaarde van iRPA.

ZORGI heeft een stand in De Montil in Hercules exposantenhall 1.
De beurs vindt plaats op dinsdag 28 maart in De Montil. Het adres is Moortelstraat 8 in Affligem. Het colloquium start om 9.20u. Het congres eindigt met een netwerkdrink. U vindt de stand van ZORGI in Hercules exposantenhall 1.

Geïnteresseerd in onze oplossingen en diensten?

Ontdek hoe ZORGI uw ziekenhuis kan ondersteunen!