Robotic Process Automation: uw nieuwe module ERP4HC2.0.

Bent u op zoek naar een manier om de werkdruk bij uw medewerkers te verlagen en hen meer tijd te geven voor meer uitdagende taken? Merkt u dat er bepaalde processen efficiënter kunnen verlopen? Dan heeft ZORGI goed nieuws voor uw ziekenhuis, want dankzij RPA kan u heel wat handelingen automatiseren.

RPA, waarvoor?

Hebt u al ervaren dat bepaalde delen van het takenpakket binnen de afdelingen finance, aankoop en logistiek repetitief en tijdrovend zijn? Of het nu gaat over het manueel creëren van accruals, het exporteren van rapporten of het downloaden/uploaden van bepaalde bestanden. Ontdek hoe bots een deel van uw werk binnen ERP4HC2.0 kunnen automatiseren

De voordelen voor uw ziekenhuis zijn, onder andere:

  • Activiteiten uitbreiden dankzij schaalbaarheid ;
  • Nauwkeuriger en kwalitatiever, meer productiviteit (beschikbaar 24/7) en efficiëntie ;
  • Kostenbesparend, snel terugverdiend ;
  • Routinetaken door bot en dus tijdbesparing en waardcreatie voor uw ziekenhuis en medewerkers ;
  • Het denkwerk blijft bij de mensen binnen uw organisatie ;
  • Geautomatiseerde controle.

Welke meerwaarden voor mijn instelling?

RPA automatiseert repetitieve handelingen of taken door middel van software. Automatisatie beperkt de menselijke tussenkomsten en verlaagt de druk op arbeidsintensieve processen. RPA is implementeerbaar op verschillende gebieden van een ziekenhuis: van patiëntenregistratie en facturering tot het beheer van medische dossiers en planning.


Hoe kan u RPA activeren?

Onze bots kunnen binnen een beperkte implementatietijd eenvoudig geactiveerd worden binnen ERP4HC2.0. Uw bestaande IT infrastructuur blijft hierbij intact. U kiest zelf of u gebruikmaakt van attended bots (gestart door eindgebruiker op computer van eindgebruiker) of unattended bots (automatisch ingepland op een ZORGI server). Naast de bestaande bots bouwt ZORGI ook bots op maat van uw ziekenhuis.

Welke bots zijn beschikbaar?

ZORGI beschikt al over 9 bots voor verschillende afdelingen van uw ziekenhuis:

Meer weten?

Neem contact op met uw Key Account Manager voor meer informatie of voor een gepersonaliseerde offerte.

Geïnteresseerd in onze oplossingen en diensten?

Ontdek hoe ZORGI uw ziekenhuis kan ondersteunen!