Wie zijn wij?

ZORGI is dé specialist in IT-oplossingen voor de zorgsector. We ondersteunen ziekenhuizen in hun digitale transformatie door oplossingen aan te bieden voor alle stappen van de ziekenhuiszorgketen: van de opname van de patiënt en de facturatie, zorg en ondersteuning, apotheek, logistiek en financieel beheer tot business intelligence.

Onze geschiedenis

Een stevige structuur

Ons doel

Samen zorgen we ervoor dat ziekenhuizen kunnen focussen op hun kerntaak: kwalitatieve zorg bieden aan patiënten. Dit maken we mogelijk door de dagelijkse inzet van meer dan 350 medewerkers, met expertise in verschillende domeinen.

Een sterke aanwezigheid

Met een aanwezigheid in meer dan 9 van de 10 Belgische ziekenhuizen, een klantenbestand van meer dan 100 ziekenhuizen en zorginstellingen in België en Nederland, en een groeiende aanwezigheid in het buitenland, behaalde ZORGI in 2022 een omzet van 55 miljoen euro.

Onze structuur

NRB, de hoofdaandeelhouder van ZORGI, is een van de grootste IT-spelers in België. NRB zorgt voor het beheer van de infrastructuur, terwijl ZORGI zich bezighoudt met de belangrijkste processen binnen de ziekenhuisomgeving en de optimale integratie daarvan.

Onze visie

Een uniform IT-platform bieden voor het volledige traject van de patiënt

Onze kantoren

Aanwezig op 6 locaties in België

Nijvel

Nivaxis
Rue Altiero Spinelli 3
1400 Nijvel

Herstal

Parc Industriel des Hauts
Sarts 2e Avenue 65
4040 Herstal

Oostkamp

Legeweg 157 F
8020 Oostkamp

Mechelen

Schaliënhoevedreef 20A
2800 Mechelen

Leuven

Interleuvenlaan 10
3001 Heverlee

Brussel

Bischoffsheimlaan 15 – 7de verd.
1000 Brussel

Partners

Een uniek ecosysteem

ZORGI heeft rond zijn productaanbod een community van technologiepartners opgebouwd. Deze partnerschappen vormen een integraal onderdeel van onze strategie en stellen ons in staat zo efficiënt mogelijk in te spelen op de behoeften van de gezondheidssector. Dit heeft ertoe geleid dat er sterke banden zijn ontwikkeld tussen ZORGI-oplossingen en gespecialiseerde producten die een specifieke en ongeëvenaarde meerwaarde bieden aan de markt.

Structurele partners
Functionele partners
Integratiepartners
Geïnteresseerd in onze oplossingen en diensten?

Ontdek hoe ZORGI uw ziekenhuis kan ondersteunen!