De Montil - Affligem

ZORGI op colloquium ICT4care

Moortelstraat 8 1790 Affligem België

Op donderdag 7 maart organiseert ICT4care het 27e colloquium in De Montil in Affligem. U maakt er kennis met een breed aanbod van ICT-oplossingen voor de gezondheidszorg. Bezoek de stand van ZORGI en  volg de sessie van business development manager Tine Blomme over digitalisatie en automatisatie van je patiëntenfacturen. 

Volg onze namiddagsessie over digitalisatie en automatisatie van patiëntenfacturen
De digitalisering van het facturatie- en invorderingsproces voor patiëntenfacturen zorgen voor heel wat voordelen voor patiënten én het ziekenhuis. Zo vergroot het betaalgemak, is er een betalingsversnelling en gaat de administratieve opvolging heel wat efficiënter. Dit zorgt voor méér betaalde facturen én een verhoogde tevredenheid van patiënten en medewerkers. Hoe u dit in de praktijk kan realiseren? Dat leggen we stap voor stap uit in deze inspiratiesessie. Bovendien delen we de ervaringen van uw collega-ziekenhuizen, zodat u na deze sessie helemaal klaar bent om ook uw facturatieproces te digitaliseren en te automatiseren.

Ziekenhuizen helpen om hun administratieve processen te digitaliseren en te optimaliseren. Dat is wat Tine Blomme drijft. Vanuit de standaard ZORGI-oplossingen kijkt ze samen met hen hoe het financieel, aankoop- en logistiek proces nog beter kan georganiseerd worden.

U kan deze sessie volgen in de namiddag.

Kom langs op de stand van ZORGI
Het colloquium ICT4care vindt plaats op donderdag 7 maart in De Montil (Moortelstraat 8 in Affligem). U kan ons de hele dag treffen op onze stand in de exposantenhal.

Geïnteresseerd in onze oplossingen en diensten?

Ontdek hoe ZORGI uw ziekenhuis kan ondersteunen!