GZA kiest ZORGI als nieuwe ERP-partner

Nadat ZORGI eerder dit jaar de aanbesteding voor de ERP-oplossing won bij Ziekenhuis Oost-Limburg (ZOL) en Jessaziekenhuis, kiest nu ook GZA voor ERP4HC2.0  als toekomstige ERP-oplossing. Samen bouwen we verder aan een innovatieve ondersteuning van de financiële, logistieke en facilitaire processen voor het ziekenhuis.

De Antwerpse ziekenhuisgroep GZA werkt al langer samen met ZORGI. Zo zorgt de oplossing OAZIS in het ziekenhuis bijvoorbeeld dat de volledige patiëntenadministratie, van inschrijving tot en met de verzending van de factuur, vlot verloopt. De keuze voor ZORGI als ERP-partner versterkt de band tussen beiden.

“We zijn met ZORGI uiteraard bijzonder fier dat GZA nu ook kiest voor  onze ERP-oplossing.” zegt Melchior Wathelet, CEO van ZORGI. “Met deze oplossing ondersteunen we ondertussen 49 ziekenhuizen in België en Nederland. Dankzij ERP4HC2.0 maken we het mogelijk dat ziekenhuizen zich efficiënter kunnen organiseren en kunnen focussen op wat echt telt: kwalitatieve zorg verlenen aan de patiënt.”

“We zien de samenwerking met ZORGI als een echt partnership. We kiezen ervoor om niet alleen financiële en logistieke processen te ondersteunen met ERP4HC2.0, maar gaan ook samen een nieuwe module ontwikkelen binnen de SAP-template om het facilitair beheer van het ziekenhuis te ondersteunen. Door samen te werken met een Belgische partner die de sector en ons ziekenhuis goed kent, kunnen we sneller evolueren naar een innovatieve oplossing op maat van de ziekenhuizen.”

Koen De Gronckel, CFO en bestuurder van GZA

“De keuze van GZA voor ERP4HC2.0 is ook belangrijk voor het ziekenhuis om in de toekomst vlot te kunnen samenwerken.” vult Jan Pollet, Business Unit Manager Noord van ZORGI aan. “In 2024 fusioneert GZA met ZNA, dat vandaag al met ERP4HC2.0 werkt. Het gebruik van dezelfde IT-toepassingen ter ondersteuning van hun financiële en logistieke processen zal de fusie maximaal faciliteren.”

Onder de naam ZAS (Ziekenhuis aan de Stroom) worden beide ziekenhuizen zo een ziekenhuisgigant met:

1.000 artsen
10.000 medewerkers
>1.2 miljard € omzet

Meer weten over ERP4HC2.0?

Icon Financieel en logistiek beheer

Financieel en logistiek beheer

Optimaliseer de financiële en logistieke kant van uw ziekenhuis met onze ERP-oplossing op maat

Geïnteresseerd in onze oplossingen en diensten?

Ontdek hoe ZORGI uw ziekenhuis kan ondersteunen!