Mechelen

Hoe Omgaan Met De Digitale Transformatie In Een Wereld Met O.A. ChatGPT (AI), E-Invoicing En E-Reporting

Rode-Kruisplein 1-4 2800 Mechelen België

Op 14 september is ZORGI aanwezig op de Arco User Conference in Van der Valk Hotel Mechelen. Het thema van dit jaar is “Hoe omgaan met de digitale transformatie in een wereld met o.a. ChatGPT (AI), E-Invoicing en E-reporting”.

Tijdens deze inspirerende dag delen toonaangevende sprekers hun inzichten en ervaringen over de nieuwste ontwikkelingen in digitale transformatie en kunstmatige intelligentie. 

Van 14.30 tot 15 uur is onze collega Tine Blomme (Product Manager bij ZORGI) aan het woord tijdens een sessie over de digitale transformatie binnen de ziekenhuiswereld:

Binnen ziekenhuizen en zorginstellingen focust de digitale transformatie zich niet enkel op het medische maar ook op het optimaliseren en automatiseren van het aankoop, logistiek en financieel proces. E-invoicing, E-ordering, RPA, digitale BTW-reporting, … dragen bij tot een efficiëntere bedrijfsvoering. ZORGI helpt de Belgische ziekenhuizen met digitale oplossingen om alle stappen van de ziekenhuiszorgketen te ondersteunen.

Tijdens deze inspiratiesessie geeft Tine Blomme een stand van zaken over de mogelijkheden en opportuniteiten voor de gezondheidszorg om de digitale transformatie voor de zorgondersteunende processen te versnellen.

Ontdek hier alle andere diepgaande sessies en demo’s.

Geïnteresseerd in onze oplossingen en diensten?

Ontdek hoe ZORGI uw ziekenhuis kan ondersteunen!