Retro zorg of Smarter Care?

ZORGI gaat voluit voor Smarter Care. Van patiëntopname tot facturatie, van apotheek en logistiek tot financieel en operationeel beheer: wij maken alle stappen van de ziekenhuiszorgketen digitalerefficiënter en slimmer. Zo kunnen ziekenhuizen beter voor hun patiënten zorgen, en wij zorgen voor de rest. De toekomst van uw ziekenhuis? Die start bij ZORGI.

Retrozorg of smarter care?

De gezondheidszorg kreunt onder de hoge druk. Kwalitatieve zorg verlenen in tijden van toenemende zorgvraag en personeelsschaarste, stelt ziekenhuizen voor grote uitdagingen. Bent u gewapend tegen de huidige en toekomstige uitdagingen? Gaat u ondertussen ook voluit voor smarter care? Want samenwerking, technologie en digitalisering helpen medewerkers bij het focussen op hun kerntaken. Niet alleen binnen de zorg, maar ook daarbuiten.

De toekomst start bij ZORGI

Al vele jaren ondersteunt ZORGI ziekenhuizen met digitale oplossingen voor onder meer patiëntenadministratie, facturatie, operationeel en financieel beheer, apotheek, … en dat zullen we blijven doen. Samen met u zorgen we ervoor dat deze future-proof oplossingen maximaal met elkaar integreren en uw volledige ziekenhuiswerking optimaliseren. Nu en in de toekomst.

Minder papier, minder zorgen en meer zorg

Slimme digitale oplossingen geven meer ruimte voor wat echt telt: patiënten kwalitatieve zorg verlenen. En die kwaliteit biedt u als ziekenhuis niet alleen aan het bed van de patiënt. Ondersteunende processen die maximaal afgestemd zijn op elkaar en de zorgprocessen dragen rechtstreeks bij aan de tevredenheid van de patiënten en de medewerkers. Door te kiezen voor slimme digitalisering vermijdt u nutteloos papierwerk. Zo bespaart u dubbel: op geld en tijd.

Een ziekenhuis zonder bedden?

Natuurlijk niet! De rol van het ziekenhuis verandert. Het verblijf van de patiënt wordt steeds korter. Opvolging en behandeling gebeuren steeds vaker buiten de muren van het ziekenhuis. Een veranderende zorgwereld versterkt de nood om ook op digitaal vlak stappen te blijven zetten. Technologie kan helpen om de patiënten én de zorgverleners maximaal te ondersteunen, informatie te delen en begeleiding te optimaliseren. Daar wordt iedereen beter van!

The future is now

Interdisciplinaire samenwerking, fusies, netwerkvorming, samenwerking met de eerstelijn, … de organisatie van onze gezondheidszorg verandert razendsnel. Digitale oplossingen zorgen ervoor dat deze nieuwe samenwerkingsvormen nog vlotter zullen verlopen. De oplossingen van ZORGI evolueren mee, afgestemd op uw noden.

Ook meer weten over hoe wij u kunnen helpen? Onze accountmanagers komen graag bij u langs om samen na te denken over uw digitale toekomst.

Geïnteresseerd in onze oplossingen en diensten?

Ontdek hoe ZORGI uw ziekenhuis kan ondersteunen!